RETREAT

Become your sovereign Self and show the world your uniqueness

Re-fresh, Re-energize, Re-center yourself! 

Mogen we je uitnodigen voor een reis?

Een reis die begint en eindigt bij jou.

een reis waarin jij weer voelt waar je echt voor staat,

waar jouw kracht zit.

Dat je ervaart wie jij diep van binnen bent.

Zodat je straks met meer bewustzijn, meer focus èn meer flow kunt gaan leven wie JIJ bent.

Dus als ik je nu vraag…

Hoe zou het zijn als je 5 dagen volledig in mocht zoomen op jezelf? Op wie jij bent? 

Sluit je jezelf dan op in een kamer met je laptop?

Of ga je naar een prachtige, zonnige plek, van alle gemakken voorzien. Omgeven door schoonheid, natuur, rust en ruimte.  In volledige afstemming met jezelf?

Zodat je energie weer volledig gaat stromen en jouw natuurlijke kracht naar boven borrelt? 

Je met meer focus en échte aandacht geniet van het leven?

 

Stel je eens voor dat je even uit je dagelijkse routine stapt? Ondergedompeld in rust en comfort. Voelen waar jij echt voor staat.  Waar jouw kracht zit.

Stel je eens voor dat je door even te pauzeren ook onder druk jezelf kunt blijven en keuzes maakt die weerspiegelen wie jij bent. 

Dat je focus niet meer ligt op nog harder werken, of beter, of meer, of efficiënter maar dat je plezier ervaart in dat wat je doet omdat je kunt zijn wie je bent. 

Dan mag je dit niet missen. Een prachtig en krachtig retreat in het Award winnende Monthe Velho Eco resort in Portugal. Een parel in de Portugese natuur!

Het Resort staat bekend om haar rust, ruimte en prachtige natuur. De glooiende hellingen. De zee met haar ruige kliffen.  De prachtige bloemen. Ze zorgen ervoor dat je volledig tot rust komt. De lichte, ruime kamers, de heerlijke hangmatten en het speciaal voor ons gemaakte vegetarische eten maken dat je het maximale uit dit retreat haalt. 

Yes, I'm in!

“Where attention goes,

energy flows.

Where energy flows,

life grows”. 

We zijn groot gebracht in een cultuur waar hard werken de norm is. Als je iets wilt bereiken in het leven, moet je hard werken en als het niet werkt, werk dan harder. 

Maar nu willen we je een geheim verklappen. 

Als je zo hard blijft werken.  En je hebt jezelf daarbovenop ook nog eens tot manager van het huishouden gebombardeerd waardoor je frustratie ervaart, een kort lontje hebt en weinig ruimte om echt te kunnen ontspannen.

Wat doe je dan? 

Blijf je energie stoppen in het organiseren, werken en plannen totdat je op het punt komt dat je niet meer kunt? 

Of herken je het? Benoem je het. Neem je actie zodat dat ongekende potentieel van je de ruimte krijgt.

Stel je nu eens voor dat je een pad gaat waarin moeiteloosheid, balans, succes, vrijheid en betekenis ruim baan krijgen?

Wat zou er dan anders zijn?

Om deze transformatie te realiseren moet je een commitment maken. Je zult ruimte en tijd in moeten bouwen en een goede gids die dit pad met jou kan gaan. 

De meest waardevolle optie op dit moment zou wel eens het Sovereign Life Retreat kunnen zijn. 

In 5 dagen ga je op reis langs de 4 pijlers van het Sovereign Living Model ™

En leer je misschien wel meer dan je anders in een heel jaar zou doen. 

Omdat je in dit retreat ervaart waar jij echt voor staat en waar jouw kracht zit

 

Hoe fijn is dat. 5 dagen om jezelf te resetten en terug thuis te komen met een diep weten wie je bent. Wat jouw werk in de wereld is en welke waarde jij toevoegt aan de mensen om je heen. 

Want jouw leven is meer dan hard werken, geld verdienen en de boel zo efficiënt mogelijk regelen. Het is een uitwisseling van energie. En als je energie laag is, zie je dat weerspiegelt in je leven. 

Als jij maar geeft en geeft en weinig of geen tijd inplant om op te laden loop je vroeg of laat helemaal leeg op alles wat je moet. Wij hebben het vaak gezien. En aan den lijve ondervonden. En jij waarschijnlijk ook. Op je tandvlees lopen en niet weten waar je de tijd of het geld vandaan moet halen om op te laden. 

Maar nu even serieus. Is dat wat je wilt? We weten zeker van niet. En dus hebben we een prachtig en krachtig retreat voor je ontwikkelt. 

 

We leren je geen trucjes om te doen. We leren je weer te verbinden met wie je echt bent. Meer zijn, minder doen zou je kunnen zeggen. 

 

We geven je de gelegenheid om even stil te staan om daarna weer vooruit te gaan. Maar dan wel vooruit in de richting die jou precies past. 

Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics.

Albert Einstein

Beperkte beschikbaarheid! 

We accepteren slechts 10 vrouwen. Vrouwen die een zelfbewustzijn hebben ontwikkelt. Die niets liever willen dan hun talenten delen met de wereld. Die weten wie ze zijn én druk ervaren om mee te bewegen in de maatschappij. 10 vrouwen die een betekenisvol en vervullend leven willen leiden in moeiteloosheid en vrijheid. 

3 maal daags krijg je heerlijke, gezonde vegetarische maaltijd. Buiten onder de bomen met een prachtig uitzicht richting de oceaan. 

Er is ruimte voor een massage, een sauna, een wandeling of een frisse duik in zee. 

We bieden je een prachtige plaats waar je jezelf verfrist, energiek en gecentreerd voelt. Zodat je je persoonlijke en zakelijke uitdagingen vanuit een ander perspectief weet te benaderen.

 

Een plaats waar je verbinding, vertrouwen, veiligheid, plezier, kennis, inspiratie en wijsheid vindt zodat je met meer focus en echte aandacht kunt genieten van het leven. 

 

We creëren een ruimte waar je op een diep niveau verbindt, reflecteert en ontspant.

Dit retreat helpt je om met meer bewustzijn, meer focus én meer flow te leven wie JIJ bent. 

 

Dat jij helemaal de vrouw bent die je diep van binnen echt bent. 

Want vanuit dat ZIJN komen dingen voort die meer impact hebben omdat jouw hele wezen erachter staat. 

Met dit retreat geef je jezelf de mogelijkheid om op een dieper niveau een shift te maken, zowel energetisch als zakelijk en persoonlijk.

Durf je’t aan? 

Alleen jij kunt beslissen of het een JA wordt. Wij creëren de mogelijkheid voor je om dit jaar 5 dagen uit de tredmolen te stappen en de focus op jezelf te leggen. Op de meest effectieve, zachte en tegelijkertijd transformerende manier die we kennen. 

 

“God gave us the gift of life. It’s up to us to give ourselves the gift of living it well” 

Voltare

 

We kijken er naar uit om je te ontmoeten op dit prachtige en krachtige retreat in het mooie Portugal. 

Inclusief:

Verblijf:

 • 5 nachten verblijf. In ruime, gedeelde kamers in het schitterende Monte Velho Eco Retreat in de buurt van Carrapateria, Portugal.
 • Alle maaltijden. Supergezond, heerlijk, vegetarisch. Vers en lokaal.
 • Een gedeelde auto om naar het strand te kunnen of de omgeving te verkennen.

De in-person ervaring

 • 11x Sovereign Self Session. Rosalie & Maaike begeleiden je in het verbinden van je intuïtie & je kracht.
 • Dagelijkse morning practice. Yoga, Qi Gong of Qoya dans.
 • Surf class. Op het strand van een professionele surfleraar. Want ‘play is the highest form of research’.
 • Sauna sessie. Een heerlijk (gedeeld) sauna-uurtje.
 • Tijd voor jezelf. Op een van de mooiste plekjes van Zuid-Europa.
 • Soul Inquiry. Om de fluisteringen van je ziel te horen

Voor en na de reis:

 • Self assessment. Thuis, ter voorbereiding op het retreat, zoom je in op jouw verhaal.
 • Terugkomdag: Being your Sovereign Self-event in Amsterdam

Optionele perks:

 • 1:1 sessie met Rosalie of Maaike. Uniek voor dit retreat, beperkt beschikbaar, gereduceerd tarief.
 • Massage. Monte Velho biedt verschillende soorten massages, die je ter plekke kunt boeken.
Yes, I'm in!

Je coaches

Hi, Ik ben Maaike Pieters. Gecertificeerd transformational presence coach, gediplomeerd astroloog, moeder van 2, hooggevoelig, een tikkeltje eigenwijs, een zoeker die vindt, dol op kleurige verse bloemen, lichtwerker en ondernemer.

Ik werk met multi-talented mannen en vrouwen, vaak ondernemers, die diep in hun hart helemaal klaar zijn met de rat-race, die aan alles voelen dat het anders moet én kan (maar niet precies weten hoe) en hun gevoel en intuïtie meer willen integreren in hun werk. Spiritueel, praktisch en nuchter is wat ik breng.

Tijdens individuele Re-connect to your essence-trajecten en retreats zie ik mijn cliënten openbloeien. De verwondering die ontstaat als zij (en ik) de grotere samenhang ervaren is wat mijn hart laat juichen.

Via mijn werk laat ik je ervaren dat je deel bent van een groter geheel en in dat grotere geheel je eigen unieke plaats inneemt. en dat je, door het innemen van die plaats niet alleen je potentieel verwezenlijkt maar ook diepte en evenwicht in je leven aanbrengt.

Become your Sovereign Self is onze droom waarin alle elementen van Soeverein leven samenkomen.

Ik ben Rosalie. Geliefde & moeder, transformational presence coach & consciousness teacher, liefhebber van vrijheid, de zee, openheid en van kundalini yoga, hardlopen en mooi gelakte nagels.

In mijn werk staat leiderschap centraal, en dat komt omdat leiderschap voor mij allereerst gaat over jezelf: leiding nemen over je leven, over je verhaal, je talenten en je uitdagingen. Het gaat over de leiding durven nemen in een gesprek, zodat dat gene waar het echt over gaat naar boven kan komen. Pas daarna gaat het over leidinggeven aan processen en aan andere mensen.

Ik doe wat ik doe omdat ik geloof in een wereld waarin iedereen helemaal kan zijn wie ze werkelijk is en waarin iedereen de vaardigheden heeft om in verbinding met de ander ècht haar waarheid te spreken. Het is mijn missie om mensen te helpen hun soevereiniteit te ontwikkelen. Daarin werk ik langs de vier pijlers van het Sovereign Living model: truth & authenticity – passion & purpose – self care & living your truth – personal presence & power.

Ik ben superblij met het vooruitzicht om me met Maaike en met jou onder te dompelen in dit retreat in het schitterende Monte Velho, en samen stappen te zetten in de richting van jouw Sovereign Life!

Quanto custa?

€1.850

Je kunt ook in 3 termijnen betalen
(+ €26 administratiekosten)

Yes I'm in!

Deze knop leid je naar de pagina van Rosalie, mijn collega-coach in dit retreat.

 

Waarom zou je deelnemen aan dit retreat?

 • Het Become your Sovereign Self retreat levert je het fundament om een vervult en gelukkig leven te leiden
 • Je ontmoet verbinding, vertrouwen, veiligheid, plezier, kennis, inspiratie en wijsheid
 • Je ontwikkelt een betere afstemming tussen wie je bent en wat je doet
 • Door je afstemming en verbinding creëer je impact in je omgeving
 • Je hebt een concreet stappenplan hoe dit te realiseren aan het einde van de week
 

Wat is je oogst aan het einde van de week?

 • Je weet wie je werkelijk bent zodat je écht en authentiek kunt zijn
 • Je passion & purpose worden weer leidend in je werk en je leven
 • je kent je eigen ritme en vertrouwt daarop
 • je creëert helderheid in wat jouw unieke kwaliteiten zijn
 • je ontdekt je innerlijke ‘calling’
 • je versterkt je persoonlijke présence en power (en dus je impact)
 • Je weet welke concrete stappen je nu kan zetten om je ideale leven en werk te realiseren
Yes I'm in!

Praktische informatie:

Wanneer?

 • Maandag 6 tot en met zaterdag 11 april 2020
 • Aankomst op maandag 6 april in Faro, Portugal
 • Vertrek op zaterdag 11 april
 • Langer verblijf mogelijk op eigen initiatief

Waar?

 • Je komt aan op de luchthaven in Portugal (Faro)  en wordt met een transfer van ongeveer 1 uur gebracht naar het Monte Velho retreat.
 • Je verblijft in een tweepersoonskamer, mocht je een eenpersoonskamer willen dan is dit afhankelijk van beschikbaarheid en dient er een toeslag te worden betaald.

Na je boeking ontvang je van ons nog een document met daarin aanvullende praktische informatie en informatie over het programma zelf.

Vragen?

Heb je op dit moment specifieke vragen of wensen, schroom dan niet om ons te mailen op onderstaand emailadres: maaike@maaikepieters.nl