0

Authentiek leven

By 16 mei 2019astrologie

een volle maan in Schorpioen is altijd een intense maan die veel los kan maken. Traditioneel wordt de schorpioen maan gezien als een maan van loslaten, opschonen en transformatie. Zo ook deze keer. Schorpioen gaat in essentie om 1 ding en dat is Hélémaal jezelf kunnen zijn.  Want zijn wie je werkelijk bent gaat verder dan wie je dénkt te zijn, wie je wilt zijn of hoe je jezelf aan de buitenwereld presenteert.

In het leven is het de bedoeling dat jij helemaal jezelf kunt zijn. Dat je weer gaat samenvallen met kwaliteiten die je op zielsniveau hebt meegebracht. Dat je steeds weer iets nieuws ontdekt van jezelf en laagje voor laagje af kunt pellen waardoor je jouw reis naar worden wie je bedoeld bent te zijn gestaag doorzet. 

De energie waarmee je dat kunt doen is de energie van Pluto en Schorpioen. Dit zijn je gidsen in jouw reis naar je kern. 

En tijdens die reis kom je allerlei dingen tegen van jezelf en anderen. Dingen waar je blij van wordt, dingen waar je helemaal niet blij van wordt. De stralen van de zilvergrijze maan willen niets liever dan jouw ziel bereiken. Door je maskers, je conditioneringen, je overtuigingen en al die laagjes die je jezelf eigen hebt gemaakt maar niet van jou zijn heen. 

Loslaten of vasthouden?

Deze maan zegt tegen je; laat maar los. Je hoeft het niet meer mee te zeulen. Je hoeft jezelf niet langer te belemmeren om gewoon te kunnen zijn wie je diep van binnen bent. Haal even diep adem en geef jezelf toestemming die weg te gaan en los te laten wat je niet meer dient. 

Dit is een maan om te groeien. Deze maan opent het portaal naar wie je bent. Dat doet ze door je te laten voelen wat er niet meer past, wat je los mag laten of wat je mag gaan integreren. 

Schorpioen is een water teken. En water gaat over voelen, in het geval van Schorpioen: Diep. Intens. Hongerig. Hartstochtelijk. Vol Lef en overgave.

Neem zaterdag, als het volle maan is, een uurtje of half uurtje de tijd om wat te mijmeren of te journallen op deze vragen: 

  • waar loop ik nu echt warm voor? Waar stroomt m’n hart van over?
  • Wat vermijd ik steeds om daar te komen of dat deel te integreren in mijn leven?
  • Waarvoor is het tijd om los te laten? 

De sluier opgetild

Elke volle maan is een mooie maan om los te laten, maar met Schorpioen doe je dat op een veel dieper niveau. 

De sluier naar je kern wordt met deze maan even opgetild. Hierdoor kun je uitzoeken wat het is dat je tegenhoudt in worden wie je werkelijk bent (authentiek zijn dus). 

Want wat zouden wij van jou te zien krijgen als je je volledige potentieel leeft? 

Als jij helemaal jezelf bent? 

Hoe ziet het eruit als jij je leven vorm geeft vanuit een plaats van authenticiteit? 

Wie ben je dan? 

Dit zijn vragen waar je deze volle maan mee aan de slag mag gaan. En hoewel je ze misschien niet allemaal in 1 dag kunt beantwoorden kun je wel een goede basis leggen met deze energie. 

Het gaat niet om het wát, het gaat om het hóe

Terwijl je na mag denken en mag voelen over de weg die je gaat heeft de maan in Schorpioen nog 1 laatste belangrijke vraag voor je: Wat je doet is leuk, belangrijk, misschien wel interessant maar hóe doe je het? Schorpioen gaat niet over wat je doet, maar hoe je het doet. 

De Zon in Stier is er natuurlijk ook en heeft geen onbelangrijke rol. De zon zorgt voor stabiliteit, stevigheid en een goede gronding. Dat heb je ook nodig als je gaat diepzielduiken. Zorg dus dat je jezelf heel bewust goed ’aard’ vooral als je voelt dat je een beetje wiebelig bent.  Stier brengt je terug naar je basis. Naar de eenvoud van waar je bent. De schoonheid van het leven. De overvloed in de natuur. 

Ik wens je een mooie maan toe.

Een heldere avond. 

Lichtheid in je hart en de moed om stil te staan bij waar het werkelijk over gaat. 

Wil je extra support in worden wie je bedoeld bent te zijn. Helderheid over jouw zielsmissie en met welke kwaliteiten jij in dit leven weer mag samenvallen? Stuur me een mailtje voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Want ik neem je graag mee op het pad van innerlijke transformatie. Een pad met oneindig veel mogelijkheden, groei, ontwikkeling en verbreding van je horizon met als resultaat een licht, vervullend en betekenisvol leven.

Ik groet je,

in liefde

%d bloggers liken dit: