0

Waar maak jij het verschil?

By 3 februari 2019nieuwe maan

Waar maak jij het verschil?

Dat is in een notedop de essentie van de nieuwe Maan in Waterman van maandag 4 februari. De kern van waterman is authenticiteit. Hé-lé-maal jezelf (kunnen) zijn en in vrijheid je eigen plaats innemen. 

Waterman is de energie die komt met de vernieuwende ideeën. Is dol op technologische snufjes en wil in co-creatie de status-quo beïnvloeden en het liefste doorbreken. Waterman wil heel graag een collectieve verandering teweeg brengen. Waarbij de grootste uitdaging misschien wel is om iedereen bij elkaar te krijgen. 

De waterman energie is dat deel in jouw dat in staat is om echt een verschil te maken en om de verschillen tussen jou en de ander naar een nieuw niveau van creatie te tillen zodat het je dichter bij elkaar brengt in plaats dat het je uit elkaar drijft.

We zijn 2019 begonnen met een nieuwe 7-jaars cyclus.  Dat kan wat turbulentie geven waarin de extremen meer zichtbaar worden en tegen elkaar worden uitgespeeld. 

Wat ik zie gebeuren is dat mensen worden gepushed uit situaties waarin ze niet authentiek kunnen zijn. Dat kan in werk, relaties, vrienden of een woonomgeving zijn. Ben je namelijk niet maximaal afgestemd op wie je in essentie bent, op je authenticiteit, dan gebeuren er in in je omgeving dingen, of je komt in situaties terecht die je laten zien waar de dingen nog niet in lijn zijn met wie jij bent. Zodat er een co-creatie op gang kan komen tussen je ego, je ziel en je hoger Zelf met maar 1 doel: worden wie je werkelijk bent.

Ben jij empatisch en sensitief, zeg je veel te snel ja, wil je anderen graag helpen…?  Ik ook. En…. het is mijn aller-aller-grootste stuikelblok op weg naar een authentiek leven. 

Ben jij iemand die een verlangen voelt om het geheel te dienen, mensen te helpen of een helper te zijn? Dan heb ik een belangrijke boodschap voor je. 

Vind eerst uit wie jij bent en wat je wilt. Doe je dat niet, en geloof me, ik spreek uit ervaring, dan kom je vast te zitten in de vortex van anderen of van alles en iedereen die jij zo graag wilt helpen en dienen. Als je niet weet wie je bent, wat je wilt en wat jij nodig hebt maar je wilt wel graag anderen helpen is dit je ticket naar verdwalen in een moeras van wensen, verlangens en gevoelens van anderen.  

Wat jij, als empatisch, sensitief, prachtig wezen mag doen is ontdekken wie je in essentie bent. Dat verankeren in je energieveld en van daaruit in verbinding gaan met de ander. En stel je voor dat die ander dat ook doet. Dan ontmoet je elkaar echt in het midden en kun je samen ontdekken waar jullie chemie matcht. 

De komende maand staat in het teken van onderzoeken wat bij je hoort, wat bij je past en hoe je dat in de wereld kunt zetten. Wat heb jij nodig op een dagelijkse basis om te voelen dat jij oké bent? Dat je lekker in je energie zit en dit gevoel mee kan nemen in je contact met de ander? Wat heb jij nodig om volledig jezelf te kunnen zijn en in je element te zijn? 

Je persoonlijke horoscoop heeft hier een prachtig mooi antwoord op. Het is tenslotte jouw blauwdruk. Wil jij graag co-creëren met dat wat is en mede creator zijn in het veranderen van de status-quo? Deze maan is een prachtige gelegenheid om een intentie te zetten die dit ondersteunt.  

Join the discussion One Comment

%d bloggers liken dit: