0

Super Blauwe Bloed Maan in Leeuw

By 30 januari 2018Geen categorie

Volle Maan in Leeuw. En wat voor één.  Een Super Blauwe Bloed Maan.

Zoals iedere volle Maan reflecteert de Maan het licht van de Zon vanuit een polariteit. Deze Maan in Leeuw reflecteert de Zon in Waterman.  Ze vraagt je dit:

Hoe laat jij je licht schijnen? Hoe breng jij je talenten, je passies, je creativiteit, je licht en je speelsheid naar buiten, als een vorm van unieke zelf-expressie waardoor je een verschil kan maken in het leven van anderen.  Hoe maakt, dat wie jij bent, in al je grootsheid en uniekheid een verschil in de wereld en voor de mensheid? 

Ik geloof dat we hier zijn met een reden. Dat het feit dat jij geboren bent maakt dat het Leven je heeft gewild en dus dat je ons iets te schenken hebt. Ook al is dat nu misschien niet helemaal duidelijk voor je.

Wij zijn allemaal deel van het levensweb en alleen al daardoor met elkaar verbonden. Deze volle Maan in Leeuw biedt ons de mogelijkheid en misschien voel je de noodzaak ook om je te verbinden met je hartcentrum en van daaruit te leven. En ja, daar is moed voor nodig; Leeuwenmoed.

De Zon in Waterman verbindt ons met het grotere geheel. Vraag jezelf eens af hoe jouw aanwezigheid, jouw beslissingen het grotere geheel beinvloedt? Jij en ik hebben allebei onze eigen plek in die grote oceaan die mensheid heet.

De volle Maan is ook altijd een moment van oogsten, bijsturen indien nodig en het uiten van je dankbaarheid voor dat wat je hebt geoogst. Deze Maan mag je Leeuw kwaliteiten gaan oogsten.

Leeuwkwaliteiten zijn leiderschap,  centraal durven staan,  zelfliefde voelen, creativiteit laten stromen, spelen, genieten, leven met vuur en passie, genieten van luxe, joviaal zijn en warmte uitstralen vanuit liefde voor het leven zelf.  

Durf je in deze spiegel te kijken? Kijk ook eens terug naar 21 augustus 2017. Toen was er een grote Zonsverduistering. Misschien weet je het nog. Een zonsverduistering met de nieuwe Maan in Leeuw. Je kunt het hier terug lezen. Dat was een moment om te zaaien. Nu is het moment om te oogsten. Bevalt de oogst je? Ben je er blij mee? Of heb je hier werk aan de winkel?

Deze Volle Maan is ook een eclips. Hierdoor heeft de uitwerking van deze volle Maan wat meer tijd nodig.  Tegelijkertijd is het een versnellingspunt en als je een koers wijziging moet aanbrengen kun je dit nu sneller doen.

Deze dagen rond de volle Maan kun je prima gebruiken om om los te latn wat is uitgediend en naar je hartcentrum toe te bewegen. Stem je eens af op zelfliefde, bij het wakker worden en voor het slapen gaan. Het zal je dag een positieve draai geven.

Mediteer of ga vrij schrijven op de vraag:

Wat is er in mijn hart dat het licht wil zien? Of als je wat beeldender bent ingesteld: Wat klopt er op de deur van mijn hart? 

Leeuw en Waterman zijn het hart en je hoofd. Hoe kun jij deze twee meer samenbrengen zodat je kunt leven en werken vanuit dat diepere weten, dat we allemaal in ons hebben.

Gisteravond las ik nog even in het boek ’Oorsprong’ van Joseph Jaworski waarin hij o.a. schrijft over het vermogen om de toekomst die zich aandient aan te voelen en te verwezenlijken.  Maar dan moet je én durven vertrouwen op dat wat er in jouw naar boven komt borrelen én in verbinding zijn met jezelf de Bron, waaruit we allemaal kunnen putten.

Nog even terug naar het collectief,  dat prachtige Waterman thema.

Vraag jezelf eens af wat er in 2017 begon te veranderen in je houding of zienswijze op het collectief?

Op welke manier kun jij in 2018 een hernieuwd fundament leggen voor dat wat er op de deur van je hart klopt?

Want het zijn de individuele processen die samen het collectief vormen. En daarmee ook samen de toekomst bepalen.

Welke keuzes maak jij om de toekomst positief vorm te geven? En doe je dat vanuit eigen belang of vanuit een groter, gezamenlijk belang? Vanuit angst of liefde?

Vanuit de astrologie kan ik perfect zien wat er in jouw beweegt en wat er door jou bewogen wil worden. Hoe de stroom van de tijd zich in jouw persoonlijke leven manifesteert, hoe het door jou heen wil zingen.  Waar het stroomt, waar het stagneert en hoe jij, vanuit liefde en vanuit je eigen ritme het leven kunt leven dat echt bij je hoort.  Zodat je met Leeuwenmoed het leiderschap in jouw leven vormt kunt geven.

Je bent welkom om dit 1-op-1 met mij te gaan ontdekken.  En vorm te gaan geven middels een heel concreet 90-dagen plan.

%d bloggers liken dit: