0

Volle Maan in Boogschutter: Innerlijke wijsheid

By 16 juni 2019astrologie

Maandag 17 juni hebben we een sprankelende volle maan in het teken Boogschutter. De dagen rond een volle maan kun je misschien voelen dat je meer energie hebt of wat sneller geraakt ben dan anders.

Innerlijke wijsheid

Wat deze maan je aan wil reiken is om na te gaan hoe het staat met je innerlijke wijsheid, je intuïtieve gaven en je vuur. Je hebt alles al in je. Opgeslagen in je cellen, al voordat je hier op aarde incarneerde en daardoor is het soms moeilijk om er echt bij te kunnen.

Met een volle maan zou het makkelijker voor je kunnen zijn om die diepere lagen van wijsheid en kennis aan te boren. Om je open te stellen voor dat wat er is en zo je eigen diepe wijsheid te ontwikkelen.

Betekenis en vervulling

De Boogschutter maan brengt je in verbinding met het boogschutter stuk in jou. Dat deel dat op een queeste is naar betekenis en vervulling.

Boogschutter gaat in die zin over de pijl en de boog die je zelf vast hebt. Jij hebt de macht, de kracht en de potentie om je doel te raken. De nieuwsgierigheid van Boogschutter is zo sterk dat het moeilijk kan zijn om 1 vast doel te hebben en daarbij te blijven. Als je alles interessant vindt en steeds van doel wisselt en je pijlen op alles schiet wat leuk is, dan haal je nooit je doel. Of in elk geval, niet met de impact die je in potentie in je hebt.

Deze maan wil je laten zien waar je afdwaalt van je oorspronkelijke doel en hoe je nieuwsgierigheid je daarvan af kan houden.

Krachtige focus

Zelf ben ik aan het leren om steeds meer uit mijn hoofd te gaan. Dat betekent dat ik verlangens die ik heb serieus mag nemen en in eigendom neem. Dat ik mag erkennen; ja, dit is wat ik wil. Dat brengt me bij mijn kracht en vanuit die kracht kan ik in contact zijn met mezelf ipv met de ideeën in mijn hoofd. Dat leert mij om met alle energie die ik in me heb zélf de pijl te worden zodat mijn boogschutter energie met een krachtige focus en energie in de juiste richting kan bewegen.

Op pad

Boogschutter moedigt je als geen ander aan om bij je eigen wijsheid te komen. Focus aan te brengen en minder aandacht te hebben voor wat anderen om je heen doen, zeggen en denken. Volg je eigen pad en houd het grotere plaatje in beeld.

Eigenlijk betekent dit dat boogschutter je aanmoedigt om op reis te gaan. De reis of spirituele zoektocht naar je eigen identiteit. 

Want in ieder van ons zit een verlangen om gewoon onszelf te kunnen zijn – of meer te worden. Om je leven in te richten op jouw eigen manier, volgens je eigen visie.

Dat betekent dat je een avontuur aangaat. De eerste vraag die jou wordt gesteld is deze: durf je het avontuur aan te gaan?

Het avontuur waarin jouw innerlijke wijsheid, die is opgeslagen in je cellen, door jou heen tot uiting mag komen. Want de horizon verbredende energie van boogschutter zal in de eerste plaats jouw horizon willen verbreden, ook als deze buiten je comfort zone ligt.

Voor nu ligt er een uitnodiging voor ons allemaal en wel deze:

  • Maak contact met je wijsheid en ga eens onderzoeken hoe jouw wijsheid zich uit wil drukken?
  • Durf je’t echt te voelen? Zonder te analyseren, te labelen of conclusies te trekken.

 

%d bloggers liken dit: