0

Volle Maan in Tweelingen

By 23 november 2018volle maan

Hoge energie 

De Maand november heeft ons veel energetische shifts gebracht. Er is ongelofelijk veel aan het verschuiven én er is een hoge energie. Dat kan heel prettig zijn waardoor je mee op kunt schalen. De ervaring leert alleen dat dat meestal wat minder moeiteloos gaat als sommige goeroe’s dat voorstellen. Want voordat je je vrijer, lichter, vrolijker voelt en de puzzelstukjes in elkaar lijken te vallen is het juist deze energie die je ook eerst kan laten ervaren waar je te vast zit, waar projecten, situaties of relaties niet meer lopen, waar alle (levens) energie uit is. Daar waar zich problemen, strubbelingen of hobbels laten zien is een cadeautje van de kosmos om jezelf af te vragen of je nog wel trouw bent aan jezelf. Of wat het je waard is. Ineens kun je gaan zien wat het patroon is én kun je er helemaal klaar mee zijn. 

En omdat niet alleen deze volle maan, maar de hele energie van dit moment wordt gedragen door een retrograde Mercurius is het tijd om vragen te stellen: Waar ben je klaar mee?  Wat kan en wil je veranderen aan dit patroon? 

2018 is een jaar geweest waarin je de mogelijkheid hebt gekregen een nieuw fundament te bouwen onder je leven en je werk. Misschien ben je er nog volop mee bezig. Een fundament dat nodig is om de volgende stap te zetten want reken er maar op dat 2019 een jaar is waarin veel meer actiegerichte energie voelbaar zal zijn.

Tijd om terug te blikken 

Veel van ons, ik ook, gaan momenteel door een periode van diep en langdurig terugblikken op ons leven. De keuzes die we hebben gemaakt, de relaties in ons leven, de dingen die we doen. Passen ze nog wel helemaal? Dit proces is collectief en beslaat een grotere tijdsperiode. De volle Maan kan dit proces voor je maximaliseren. Misschien heb je wat meer behoefte om je terug te trekken, te dagdromen of heb je ineens flashbacks. Dit is een kosmische update voor je leven. Het thema van deze volle maan is communicatie en contacten. 

Een vraag die kan spelen is: hoe laat jij je stem horen? En wanneer en voor wie? 

Vandaag en de komende dagen kunnen wat zwaarder aanvoelen. Zie het maar als het schoonmaken van een theekopje. Die extra aanslag moet eruit om het weer mooi schoon te krijgen. Door dit schoonmaak proces herkalibreer je jezelf emotioneel, lichamelijk en psychologisch. En…je bent niet alleen, we zijn onze patronen collectief en individueel aan het veranderen zodat de stroom van de tijd ook door jou tot uiting kan komen. 

Communicatie en contacten 

Dat is een thema dat nu speelt.  Een volle maan geeft je de mogelijkheid om meer bewustzijn te krijgen op hoe je je voelt en welke behoeften je hebt. De kracht van Tweelingen is het ontwikkelen van je perceptie, je denken, je communicatie, het uitzetten van lijntjes en het aanboren van je contacten. 

Tweelingen wil dat we ook in verbinding zijn met ons dagelijkse denkproces. In contact zijn met alles en iedereen. Conversaties aangaan. Hoe doe jij dat?

Hoe draagt je innerlijke dialoog bij aan de kwaliteit van je communicatie? 

Ga eens na welke plaats logica, taal, communicatie en contacten in je leven innemen? En is dat een verhouding die recht doet aan wie jij in essentie bent? 

Als afsluiting heb ik een paar vragen voor je, gewoon om eens over te mijmeren en op terug te blikken. 

  • Voor welke contacten ben je het meest dankbaar? Hoe verrijken deze personen je leven?
  • Welke boodschap wil ik de wereld insturen over wie ik ben en wat ik wil? En hoe kan ik dit nóg duidelijker maken 
  • Welke contacten en relaties ben ik klaar om los te laten? Of op een lager pitje te zetten?
  • Met welk soort mensen, klanten, co-creators, vrienden wil ik mezelf omringen en welke stap kan ik vandaag al zetten hiervoor?

Join the discussion One Comment

%d bloggers liken dit: