Hi, ik ben Maaike.

Ik werk graag met mensen die een avontuurlijke inslag hebben, die het leven met een open houding tegemoet treden en een constructieve bijdrage willen leveren. Vaak zijn het mensen die door hun openheid een genuanceerde blik hebben. Die meer luisteren dan zenden. En zich soms zelfs de vraag stellen: wie ben ik dat ik dit kan zeggen?

Hen aanmoedigen en begeleiden om hun verhaal, hun gedachtegoed verder aan te scherpen en te verhelderen is waar ik warm voor loop.

Ik ben er voor de visionairs en de change agents die nieuwe ideeën aan kunnen dragen, die andere perspectieven brengen en die ons de weg wijzen naar hoe het ook kan.

Mijn roots liggen in marketing/communicatie. Later aangevuld met astrologie, Jungiaanse psychologie en coaching. Samen vormen zij een rijke mix van waaruit ik een vraagstuk kan aanvliegen waarbij zowel de menselijke als de zakelijke kant een stem krijgen.

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Vraag een kennismaking aan via info@maaikepieters.nl of plan direct een afspraak in via Calendly.